Lineup.cz - Tiskové zprávy - Official Playboy Party - největší sexy dance show v Pardubicích

Official Playboy Party - největší sexy dance show v Pardubicích

7.9.2010
Tzésar
Official Playboy Party - největší sexy dance show v Pardubicích

Jediná originální Playboy párty plná vzrušujících elementů míří do Pardubic! Připravte se na to, že letošní podzim bude velmi žhavý a eroticky nabitý. Již v pátek 1.10.2010 čeká na návštěvníky vyhlášeného pardubického párty prostoru nefalšovaná Playboy párty jízda. Music hall Hobe Pardubice se na jeden večer promění v přehlídku luxusu, který si budou moct dopřát všichni návštěvníci klubu. Pokud jste chtěli někdy zažít párty, kde Vám sexy hostesky nabízejí rozlévaný alkohol zdarma, kde můžete celý večer strávit flirtováním a tancováním ve společnosti krásných dívek, poslouchat sexy house music, kde se můžete vyfotit s celebritami a ještě si odnést domů spoustu hodnotných dárků, tak čtěte pozorně. Tahle párty je totiž před Vámi.

Oficiální Playboy párty je večer pro všechny, kteří se chtějí královsky bavit. Hned na začátku zájemcům nabídneme tetování Playboy zdarma, speciálně vyzdobený klub ve stylu Playboye a stovky časopisů Playboy zdarma. V průběhu večera proběhne módní přehlídka spodního prádla a dle pořekadla kdo si hraje, nezlobí, si také společně zasoutěžíme o ceny v hodnotě 15.000 Kč. V našich soutěží na Vás čekají CD, DVD, deodoranty, erotické pomůcky a spousta překvapení. Proběhne také soutěž o Playboy night party girl, kdy vyhlásíme nejhezčí dívku večera. Celý večer moderuje Robert Rosenberg, česká tvář Playboye. Nebudou chybět ani Playboy bunnies a playboy hostesky, které Vám nabídnou nejen příjemnou společnost, ale také rozlévaný alkohol zdarma. Naše nabídka příjemně stráveného večera ovšem není vyčerpána.

V prostorách klubu bude zřízen fotokoutek Roberta Rosenberga, ve kterém se budete moct spolu s Robertem nebo modelkami vyfotit. Pořízené fotky vyvoláváme ihned na místě, takže je nemusíte hledat různě po internetu. Na konci večera vyhlásíme také Playboy dívku měsíce a pokřtíme i nové vydání časopisu Playboy. Večerem bude znít vytříbená sexy house music v podání našich oblíbených djs - pražské djky Adlet a Tzésara.

Pro Adlet je charakteristický příjemný vocal house sound a díky hostování na největších českých festivalech jako např. Creamfields nebo Mácháč se rychle zařadila mezi českou dj elitu. Pravidelně vystupuje v největším pražském afterpodniku Studio 54. Od Dj Tzésara můžete slyšet nejnovější house music, často do svých mixů zařazuje i vlastní produkci nebo bootlegy. Má za sebou několik let působení na warm up párties Summer Of Love, hostování na festivalu Summer Of Love a je také úspěšný producent. Jeho remix na Lady Gagu hrál letos v létě americký satelitní gigant se 120 stanicemi - radio Sirus. Song se umístil dokonce ve druhé desítce nejhranějších songů rádia a vyšel také v Americe digitálně.

Pátek 1.10.2010 Official Playboy party - HOBE Pardubice

Music style: dance, disco, house

Open: 21:00 start: 22:00 Vstup od 18 let.

Více info: www.hobe.cz