Lineup.cz - Tiskové zprávy - LG Festival Mácháč 2011 bude dvoudenní

LG Festival MÁCHÁČ 2011
19. - 20.8.2011
pláž Klůček / Máchovo jezero, Doksy

Jedenáctý ročník nejnavštěvovanějšího domácího beach open air festivalu Mácháč proběhne letos ve dvou dnech: 19. – 20.8.2011. Oproti tradičnímu patečnímu termínu, kdy vystupují hlavní zahraniční hvězdy, se letos návštěvníci mohou těšit i na sobotní program, který bude sestaven převážně ze zástupců domácí taneční scény.

LG Mácháč Festival 2011 proběhne tradičně u Máchova jezera na pláži Klůček, která se promění v plážové festivalové městečko s kapacitou více než 10 000 návštěvníků. Česká Ibiza, jak návštěvníci festival sami častují, patří mezi největší evropské festivaly, které pravidelně nabízejí to nejlepší z aktuální světové taneční scény. Za jedenáct let navštívili festival např.: Tiësto, Axwell, Carl Cox, Paul van Dyk, Ferry Corsten, Boy George, Sidney Samson, Marco V, Junkie XL a další.

Na jedenáctém ročníku bude mít své zastoupení aktuálně nejžádanější housový projekt SWEDISH HOUSE MAFIA! Po Axwellovi, který předvedl strhující show na výročním desátém Mácháči, přiletí převzít pomyslné housové žezlo jeho kolega SEBASTIAN INGROSSO. Výjimečný producent, který svá živá vystoupení dokáže vygradovat do neskutečné atmosféry, patří k současné špičce světové taneční scény. Až z Austrálie přiletí premiérově do České republiky DJ a producent DIRTY SOUTH. Právě od něj vzešly hity Let It Go, Open Your Heart (feat. Axwell), We Are, Meich (feat. Sebastian Ingrosso), Stopover (Mark Knight) nebo jeho momentálně nejúspěšnější skladba Phazing (feat. Rudy). DIRTY SOUTH je i autor skvělých remixů, kterými jen potvrzuje, že patří do ligy mistrů současné house music. Co by to bylo za taneční festival, kdyby na něj nezabloudil alespoň jeden Holanďan. RICHARD DURAND naštěstí nikde nebloudí, ale poctivě se věnuje DJingu a produkuje skvělé tracky.

Z domácí scény nebudou chybět např. Michael Burian, Lucca, John Culter, LayDee Jane, Michal Poliak, Chris Sadler a další. Celkem se představí více jak 70 DJs během dvou dnů.

Málokterá velká kulturní událost se dnes už obejde bez podpory partnerů, díky nimž je možné udržet standard těchto akcí a v ideálním případě jej zvyšovat ku prospěchu návštěvníků. Ne jinak je tomu u jedenáctého ročníku největšího českého beach open air festivalu Mácháč 2011. Generálním partnerem letošního festivalu se stala společnost LG Electronics CZ.

Hlavní mediálním partnerem festivalu Mácháč 2011 je Evropa 2.

Mácháč 2010 report
Mácháč 2009 report

ceny vstupenek:
do 30.6.2011: 795,- Kč
do 19.8.2011: 895,- Kč
na místě v den konání: 1000,- Kč

GOLD All Inclusive: 2690,- Kč
Při zakoupení GOLD vstupenky získáváte neomezenou konzumaci drinků "ALL INCLUSIVE" (vodka, whisky, rum, gin, víno, pivo, Red Bull, nealko) a vstup na speciální GOLD terasu, umístěnou poblíž hlavní stage. GOLD vstupenka zahrnuje All Inclusuve konzumaci pouze na páteční den festivalu (19.8.2011) a volný vstup na GOLD terasu v sobotu 20.8.2011, kde bude samostatný bar s nabídkou za zvýhodněné ceny. GOLD vstupenka též zahrnuje vstup do areálu samostatným vchodem a možnost parkovat na vyhrazeném parkovišti s garancí místa.

Předprodej v síti Ticketpro http://www.ticketpro.cz.
Ceny jsou uvedeny včetně poplatků předprodeje.

Machac 2011