Lineup.cz - Tiskové zprávy - Legendární LMFAO přijedou v únoru zahrát pro Prahu

Legendární LMFAO přijedou v únoru zahrát pro Prahu

15.11.2011
Legendární LMFAO přijedou v únoru zahrát pro Prahu

Ano, opravdu přijedou LMFAO! Pozor! Vzhledem k obrovské vlně nadšení a zájmu fanoušků, který nadcházející koncert dvou zuřivě tančících týpků v šílených ohozech, s ujetým hárem a neuvěřitelně chytlavou muzikou vyvolal, byla celá akce přesunuta do Tesla Arény - datum koncertu zůstává stejné, 24.2. 2012!

Fanoušci, kteří si již zakoupili vstupenky na koncert do SaSaZu, budou automaticky po prokázání svých vstupenek puštěni na koncert do Tesla Arény.

LMFAO  je elektro-party-tanečně-hopové duo sestávající ze dvou amerických tanečníků, rapperů a hudebníků, kteří si říkají Redfoo a Skyblu.

LMFAO vznikli v roce 2006 a většinu času pobývají Los Angeles v Kalifornii. Tam také tvoří muziku a své propracované klípky. Jejich absolutní hitovka Party Rock Anthem prostřelila na vrchol téměř všech hitparád na celém světě - a v sedmi zemích je to píseň nejvíce kupovaná na iTunes. Kromě jejich doslova nakažlivě se šířící hudby také frčí na ujetých kostýmech a vychytaných tanečních choreografiích, a celkové provedení klipů je dost vtipné a odvážné - kluci si umí udělat srandu i sami ze sebe - a vždycky vás dostanou. I jejich další hity, např. Champagne Showers a Sexy and I know it v současnosti naprosto otřásají dance-hopovým světem a hitparádami. V Praze si zahrají LMFAO společně se speciálními hosty Far East Movement a Colette Carr, vystoupení je součastí celosvětového turné Cherrytree Pop Alternative Tour.

LMFAO si zahráli také s Davidem Guettou v jeho kousku Gettin’ over you (2010). Často pracují s dalšími muzikanty a umělci (např. Kesha, Lauren Bennett, Natalie Kills, GoonRock, Lil’ Jon a další).

“Jsme vlastně hudební designeři,” řekl nám Redfoo. “Pokud je hudba způsob, jak komunikovat s lidmi, pak jsme téměř jako vědci,” zamýšlí se. “Někteří lidé vyrábějí software, jiní píšou příběhy, kterými vás rozpláčou. My vytváříme něco, co můžou použít DJové v klubech, a víme přesně, proč to děláme.” Skyblu, který pro LMFAO píše texty, uzavírá filozofování: “Prostě umíme pořádně pařit a tím jdeme příkladem!”

LMFAO v České republice ještě nebyli - takže si přijďte pořádně “zashufflovat” na party vašeho života do Tesla Arény (Za Elektrárnou 1, Praha 7)!

Vstupenky lze zakoupit ve všech pobočkách společnosti Ticketpro.

Základní vstupenky se dají koupit od 690.- Kč, VIP vstupenky 2590.- Kč (v ceně je konzumace na baru a v bufetu). Fanoušci vlastnící původní základní vstupenky do SaSaZu budou na koncert automaticky pušteni.

Událost má i svoji fanpage na Facebooku, nezapomeňte ji sledovat pro další informace zde:

LMFAO @ Tesla Aréna, 24.2. 2012

Oficiální web:

PŘEDPRODEJ VSTUPENEK se znovu otevře 15.11. 2011

Vstupenky je možné zakoupit na všech pobočkách Ticketpro a Ticketportal.

Vstupenky od 690.- Kč, 2590.- Kč VIP balkonek s neomezenou konzumací na baru a bufetem v ceně! (K ceně se mohou vztahovat servisní poplatky, jako např. poštovné)

Ukázky tvorby LMFAO:

Party Rock Anthem feat. Lauren Bennett, Goon Rock:

Sexy and I know it:

Champagne Showers feat. Natalia Kills: