Lineup.cz - Tiskové zprávy - Kam o víkendu?

Kam o víkendu?

5.11.2010
Kam o víkendu?

Máme tady další víkend našlapaný akcemi, na které můžete vyrazit. Necháte si od nás poradit? Nebo jedete někam jinam? Komentujte pod článek:-)

Pátek 5.11.2010

Gimlet, Pardubice- LEMOND TO ROZSVÍTÍ

S Lemondem zazáříš na každé párty! Posbírejte s kamarády všechny barvy a pořádně tuhle párty rozsviťte! Svítící náramky jsou k dispozici ve třech barvách (zelená, modrá a červená). Získání dárku je podmíněno zakoupením 2 panáků 0,04 l Becherovky Lemond. Akce platí do rozdání zásob. Pro první návštěvníky svítící náramek zdarma! DJ Funnie (vstup 50,- Kč

Hobe, Pardubice-REDBULL  RACE

Ty největší taneční hity , go-go dancers, energetický nápoj za neskutečných 39,- Kč. Soutěže o zajímavé ceny.Hraje Dj Menny

VSTUPNÉ 49,- Kč

Event, Hradec Králové- HITY OD A DO Z

DJ: Evie

Podvobraz, Hradec Králové- XCLNT & FRISCO PARTY

Music Club Podvobraz a Gambrinus vás zvou na neopakovatelnou XCLNT party s novým pivem Gambrinus 11°XCLNT. První páteční listopadový večer zahájí DJ Volejka

Mlejn, Sadová- TOP HIT'S

Opět noc plná hitů na třech patrech a to jedině ve mlejně, takže těšíme se na Vás a na další super mejdan ve mlejně

DJs: Marthy, Lajen, Johny 5

Sobota 23.10.2010

Gimlet, Pardubice- DJ SAN a CHRIS SADLER

Gimlet ti v tento den přiváží velkou mezinárodní DJ star! Resident celosvětové tour klubu Privilege na Ibize, který několikrát vystoupil na nejlepší tuzemské halové party Transmission, zavítá do Pardubic. Holandský progressive mág a majitel labelu Fektive si pro všechny připravil jedinečný set! Více informací o Sanovi najdete na www.djsan.com. Těšit se ale můžete i na oblíbeného DJ Chrise Sadlera, který doplní již tak vyjímečnou akci. Pro první návštěvníky svítící náramek zdarma! DJ San a Chris Sadler (vstup 70,- Kč)

Hobe, Pardubice- DRUM'N'BASS 5. ELEMENT

První drumandbass párty v Hobečku společně s jednou z předních osobností českého drum´n´bassu djkou Katchou, která své mixážní umění piluje už více než deset let. Dalšími hosty budou východočeské trio Wabproject ve složení dj Winyl, Alah a mc Bombicz. Více o djs na www.wabproject.cz nebo www.katcha.info. Těš se na pořádnou drumandbass jízdu. Přihlaš se na webu www.hobe.cz a dostaneš welcome drink zdarma! Vstup na kaci je od 16 let. a cena je 69,- Kč

Relax, Kasalice- ACCELERATION

Dnes večer DJ Atomic se svým hostem DJ Richiem. DJ Richie je rezidentem známého klubu Bílý Kámen na české Ibize – na Máchově jezeře a v legendárním českém afterklubu Studio 54, vystupuje v prestižních klubech jako Mecca, Duplex, Valentino, Stonx, Prdel nebo Face to Face. Od roku 2006 cestuje se svým recordbagem po celé České republice s dnes již všem dobře známým sloganem HOUSE MUSIC YOUR MUSIC, Dj Richie vystoupil po boku takových jmen jako jsou: JAY DEE, CORVIN DALEK, JAN WAYNE, FELIPE, BRIAN, LOUTKA, ORBITH, CHRIS SADLER, ENRICO atd. Vstupné 50Kč

Event, Hradec Králové - BLACK MUSIC

Dj: Venda

Podvobraz, Hradec Králové- ENERGY FACE_BOOK NIGHT

Ani první listopadová sobota u nás nebude na akci chudá. Přihlas se na Facebooku a máš vstup zdarma.

Křííídla za 50,-
DJ Kozič a jeho show, čekají nás soutěže.
Vstup v sobotu od 16 let.
DO 22:00 zdarma, s přihlášením na Facebooku vstup zdarma.

Phoenix, Pecka- POLAR PARTY

Bačkůrky od polaru na takové to domácí nošení, ale hlavně osvědčená hudební kvalita v podobě Dje. Martina Boreše

Roxet, Skořenice- PAVEL CELJNAR EVROPA 2 LIVE...ANEB JAK SE STAVI...

Main stage
Pavel Cejnar Evropa 2 live aneb jak se staví … ;)
Nejlepší český dj z radia Evropa2 se už třese na všechny super Roxeťáky. Východočeský rodák Pavel Cejnar, který tvrdí, že nejlepší pařmeni jsou v Roxetu si na dnešní večer připravil skutečně vymazlený songy, který 100% znáte z vysílání radia Evropa2. Nejlepší taneční masakr je tady a ty u toho nesmíš chybět.

New stage
R´n´B and hip hop night
Druhá akce pořádaná na v nově otevřené roxeťácké stage potěší všechny příznivce rovných kšiltů – nejlepší r´n´b a hip hop songy ti do hlavy našlape legendární r´n´b dj Venda Chladil.

Hrají: Pavel Cejnar (Evropa2), Dj Laaw (tvujdj.cz), Dj Venda Chladil (r´n´b team)

Vstup: 70kč

Disco pecka víkendu:-D: