Lineup.cz - Tiskové zprávy - Four Seasons s Petem Hellerem představuje 2. stage

Four Seasons s Petem Hellerem představuje 2. stage

10.11.2010
Four Seasons s Petem Hellerem představuje 2. stage

Kázání Peta Hellera na party Four Seasons v klubu Kostel se nezadržitelně blíží! Představujeme Vám druhou stage tohoto mejdanu letošního podzimu, kterou bude mít na starosti přední domácí afterklub Studio 54 a pro všechny členy skupiny Four Seasons parties Czech republic na Facebooku startujeme lákavé soutěže!

Zbývající dny do dlouho očekávané návštěvy ikony světového housu, kterou Pete Heller bezesporu je, stále ubývají a ubývají. Téměř za 14 dní se tento osobitý umělec představí jakož to headliner party Four Seasons v pražském klubu Kostel a věřte, že vás jeho kázání rozhodně nezklame!

Na hlavním pódiu se o  domácí support postará legendární Loutka, Enrico, Manio, Lucas Hulan, Subgate, Marty Fish a Nkyp.

Druhá stage bude patřit rezidentům vyhlášeného pražského afterklubu Studio 54 a jejich hostům!

Představujeme Vám stage Studia 54 a pro všechny členy skupiny Four Seasons parties Czech republic startujeme ve spolupráci se Skateshopem.cz soutěže o hodnotné ceny!

Headlinerem druhého pódia je přední rezident již zmiňovaného afterklubu – Enrico, který má za sebou velmi úspěšný rok v podobě srpnového vystoupení ve vyhlášeném klubu Amnesia na Ibize, kde vystoupil společně se svým kolegou – Tommy Rogersem.

Druhým vystupujícím je dj Slovak, který v minulosti vystoupil například po boku světové djské star – Tiesta a je pravidelně bookován na přední parties po České ale i Slovenské republice.

Dále se ve speciálních Back2back setech představí členové producentského projektu Proud M – Pete Walk a Revis, Yan Dark vs Snoofy, populární djská  a promotérská dvojice Kifli & Carrasco a showmani P-jay & Mark Evil.

Nesmíme zapomenout na rezidenta úspěšných parties Switch – dje Hozzyho, jehož set bude bezesporu ozdobou druhé stage, která bude věnována charakteristickému Studio soundu!

Staňte se členy skupiny Four Seasons parties Czech Republic na Facebooku a soutěžte o hodnotné ceny se Skateshopem.cz!

Pro všechny příznivce skupiny Four Seasons parties Czech republic (http://www.facebook.com/event.php?eid=124360714284880#!/pages/FOUR-Seasons-Parties-Czech-republic/132597560123856), kde mimo jiné naleznete kompletní informace o této party, startujeme soutěže o volné vstupenky a ceny od Skateshopu.cz, tak neváhejte, přidejte se do skupiny a soutěžte!

DJ ENRICO – AMNESIA IBIZA 2010

Více info o Four Seasons with Pete Heller naleznete na:

www.four-seasons.cz

Předprodej vstupenek v síti Ticketpro a v kavárně klubu Studio 54 za příjemných 180,- Kč