Lineup.cz - Tiskové zprávy - Daddy’s Groove na párty THIS IS MY HOUSE!

Daddy’s Groove na párty THIS IS MY HOUSE!

1.5.2011
Gody
Daddy’s Groove na párty THIS IS MY HOUSE!

Daddy’s Groove - kdo se zajímá o house music a doposud tento pojem neslyšel, jako by snad ani nebyl. V současnosti byste v Itálii jen stěží hledali jméno, po kterém je ve světě větší poptávka. Skvělý tým DJů a producentů, též známých jako Black Raw, nebo Spit, vyšle v sobotu dne 21. Května do klubu Staré Lázně v Kolíně svého zástupce, aby Vám dokázal, proč se zcela zaslouženě zařadili mezi největší oblíbence např. Swedish House Mafia, Boba Sinclara, Ericka Morilla, Davida Guetty a mnoha dalších světových DJs.

Spit & Daddys Groove - Falling ( Daddy's Groove Vocal Mix)

Po umělcích Marco Lys a Michael Canitrot tak bude párty THIS IS MY HOUSE opět hostit další významné jméno současné světové taneční scény!

Můžete se těšit na speciální THIS IS MY HOUSE dekorace, residentního Dona Marqueze a DJe, jenž bude vybrán ze soutěže, která je k této párty spuštěna ve skupině THIS IS MY HOUSE na Facebooku.

Daddy’s Groove BIO:
Toto trio pocházející z Italského města Neapol v roce 2006 spojilo své síly, které získávali již mnoho let jako sóloví DJ v předních Italských klubech a netrvalo dlouho a začala po nich sílit poptávka i za hranicemi rodné země. Přirozený talent a následná popularita vedly k tomu, že o jejich produkci začaly mít zájem největší světové nahrávací společnosti, jako Universal, Warner Music, EMI, Sony Music, Atlantik, Polydor, Geffen, nebo Parlophone a o remixy je žádali například Kylie Minogue, Whitney Houston, Enrique Iglesias, Nabih, Wanted, Axwell, Louie Vega, nebo Prok & Fitch.

Prok & Fitch - Walk With Me (Axwell vs. Daddy's Groove Remix)

Daddy’s Groove totiž vytvářejí zcela originální a individualistickou taneční hudbu, kombinující prvky house music, progressive a tech-house. Jejich první singl "Falling" vydaný pod projektem Spit (2008) způsobil na taneční scéně nemalý rozruch a opravdu dlouho přijímal chválu od DJs Pete Tong, Steve Angelo, Sebastian Ingrosso, Bob Sinclair, Roger Sanchez. A jejich produkce stabilně pokračuje dalšími vydanými tracky "Shore Break", "Kiss My Agonny", "Let's Stay Together", "Dawn", nebo poslední vydaný "We Are In Da House". Tyto zcela jedinečné a velmi populární tracky podporované mnoha DJi způsobily, že se o ně začaly doslova přetahovat největší labely zaměřené na distribuci taneční hudby jm. Axtone, MOS, SIZE Records, Defected, Strictly Rhythm, Hed Kandi, Universal UK, nebo Malligator, a to jsme jmenovali jen některé.

Už víte, kde budete v sobotu 21. května?

KDY: 21. 5. 2011
KDE: Staré Lázně Kolín