Lineup.cz - Tiskové zprávy - Calabria Palace - největší music club v Plzni tuto sobotu uvítá DJe Michaela C na párty Elements Of House

22.2.2011
Tzésar

V sobotu 26.2.2011 se otevřou brány největšího zábavního podniku v Plzni pro všechny příznivce taneční hudby. Po velkolepé opening párty s Leošem Marešem tentokrát nastupuje na scénu progressive a pumping house trio djů v čele se skvělým Michaelem C na párty Elementrs Of House v luxusním Calabria Palaci!

Calabria Palace je největší music club v Plzni. Nyní po kompletní rekonstrukci nově nabízí 3 obrovské bary, pohodlné kožené boxy, velké dj  pódium, masivní laser show, unikátní světelnou LED strobo stěnou a spoustu dalších vychytávek, což dohromady vytváří naprosto skvělou atmosféru ke strávení Vaší noci!

Elements of House je párty zaměřená na aktuální house music a její energické odnože. Jejím cílem je představit především skvělé dje a zároveň producenty, hrající energický a zajímavý house, který nikoho nenechá v klidu. Jako host na první house párty v Calabria Palaci přijal naše pozvání pardubický Michael C.

Michael C je nejen úspěšný producent a remixér, ale také jediný český DJ, který se momentálně pohybuje v Top 50 nejlepších djů světa. V brzké době chystá vydání remixu pro velice populární projekt Kosheen a jeho diář zaplněný termíny hraní nejen v ČR svědčí o jeho velké popularitě. Michael si připraví speciální house set pro nově otevřený Calabria Palace.

Na párty také zahrají zástupci z agentury Time for Stars s.r.o. , pražský Dj Yan Honey a pardubický Tzésar. Honey má svůj vlastní rádiový pořad a Tzésar v současné době produkuje jeden housový track za druhým. Na podzim vydal funky housový track na německém labelu Inod Silver rec., v létě hrálo americké komerční satelitní rádio Sirius jeho electro house remix Lady Gagy, kde dokonce obsadil druhou a třetí desítku nejhranějších songů rádia.

Tento večer navíc v akci Redbull a Amundsen vodka za senzačních 79 Kč.

Hudební palác Calabria Palace se vyznačuje také tím, že ať budete kdekoliv, zaručeně jej nepřehlédnete. Jeho obrovský laserový paprsek je vidět na celou Plzeň a zavede tě přímo do klubu. Těšíme se na Vaši návštěvu.